شير بخوريد تا استخوان هاتان ضعیف و شكننده نشود

گروه خبر علمي پزشكي يزدفردا

بسیاری از نوجوانان فقط به علت ترس از عوارض گوارشی شیر، خود را از مصرف این فراورده مغذی محروم می كنند.


به گزارش گروه خبر علمي  يزدفردا به نقل از آخرین شماره نشریه طب كودكان ، بسیاری از دختران نوجوان به تصور آنكه به اختلال در حضم قند موجود در شیر دچارند، از مصرف شیر اجتناب می كنند.

كارشناسان تاكید می كنند، این امر به سلامت استخوانی نوجوانان آسیب می زند و باعث می شود، استخوان های آنان از همسالانشان ضعیف تر و شكننده تر شود.

اختلال حضم قند موجود در شیر كه لاكتوز نام دارد ( اختلال تحمل لاكتوز )، نوعی بیماری است كه موجب می شود فرد پس از مصرف شیر به علائمی مانند نفخ، درد شكم و اسهال دچار شوند.

بررسی اخیر محققان درباره حدود 250 دختر نوجوان كه حدود 50 تن از آنان فكر می كردند اختلال تحمل لاكتوز دارند نشان می دهد، بیش از 50 درصد این افراد هیچ مشكلی در تحمل شیر ندارند و فقط به علت تصور نادرست، خود را از مصرف شیر محروم كرده اند.

به گفته پژوهشگران، این نوجوانان روزانه 212 میلی گرم كلسیم كمتر از دیگر همسالانشان مصرف می كنند.

يزدفردا

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا